Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 12 χρόνια (2008-2020) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Κλοπή στην κατοικία του Μητροπολίτη μας.

Έκπληκτοι διαβάσαμε σήμερα το πρωί στην ιστοσελίδα της Αλήθειας:

Έγινε και αυτό... Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ΑΛΗΘΕΙΑ, άγνωστοι δράστες, πλην όμως απ' τις κινήσεις τους μάλλον γνωστοί στην Αστυνομία, έκλεψαν και τον Δεσπότη! Συγκεκριμένα στην αρχή του μήνα, στη διάρκεια απουσίας του Σεβασμιωτάτου στην Αθήνα, διέρρηξαν το σπίτι του στην περιοχή Αγίου Μακαρίου και αφαίρεσαν δεκάδες εγκόλπια, επίχρυσες εικόνες, ρολόγια, τιμητικές πλακέτες και γενικά αντικείμενα που έχουν κυρίως συναισθηματική και όχι χρηματική αξία.
Ο Μητροπολίτης αντελήφθη την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία παραμονή των Φώτων με την παράκληση να μη δημοσιοποιηθεί το γεγονός αφού επιπρόσθετα ο Χίου Διονύσιος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την δίωξη των δραστών. Η αστυνομία άρχισε την έρευνα, μεταξύ άλλων και στο σπίτι οικογένειας γνωστών διαρρηκτών, που έχουν πονοκεφαλιάσει την αγορά, μομίμως συλλαμβάνονται για κλοπές και μονίμως λόγω της ελαστικής έως κλεφτοπροστατευτικής ελληνικής νομοθεσίας είναι εκτός φυλακών.
Εκείνοι προφανώς μέσα στον πανικό τους πέταξαν τα εγκόλπια του Μητροπολίτη σε ένα χωράφι στην περιοχή του νερού Πάγκαλου. Εκεί όπως αποκαλύπτει η ΑΛΗΘΕΙΑ, τα βρήκε μέσα σε πλαστική σακούλα μια ηλικιωμένη κυρία, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τα κλοπιμαία παραδόθηκαν χθες το απόγευμα απ' τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυριακό Αφενδούλη στον Σεβασμιώτατο στο γραφείο του στη Μητρόπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: