Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση για ανυπόγραφα δημοσιεύματα που αφορούν δήθεν αποφάσεις του Δ. Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ 

Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος ενημερώνει ότι, ανυπόγραφα δημοσιεύματα τόσο του ηλεκτρονικού όσο καί του έντυπου τύπου, που παρουσιάζονται ως ειδήσεις πού αφορούν δήθεν, αποφάσεις του Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε, έχουν ύποπτη προέλευση και δόλιους σκοπούς και φυσικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Οι ανακοινώσεις του Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. δημοσιεύονται με επίσημο Δελτίο Τύπου, με ευθύνη του Γραφείου Τύπου καί του ορισθέντος εκπροσώπου του, σε όλα τα Μ.Μ.Ε, καθώς επίσης και στις Ιερές Μητροπόλεις. 

Επειδή δεν είναι δυνατόν κάθε φορά πού δημοσιεύεται ένα κείμενο καί αφορά πληροφορίες ή ειδήσεις για τον Ι.Σ.Κ.Ε. χωρίς την γνώση του αρμοδίου Γραφείου Τύπου, να προβαίνουμε σε ανακοινώσεις ή διαψεύσεις περί των δημοσιευμάτων, παρακαλούμε θερμά να λαμβάνονται υπ΄ όψιν μόνον τα επίσημα Δελτία Τύπου και οι ανακοινώσεις πού φέρουν την υπογραφή του Γραφείου Τύπου του Ιερού Συνδέσμου. 

Επίσης το Δ.Σ. καλεί, για άλλη μια φορά, όλους τους Εφημερίους της Πατρίδας μας να γραφούν μέλη στον Ι.Σ.Κ.Ε ενισχύοντας έτσι την φωνή του, ιδίως σήμερα, που τα γεγονότα τρέχουν και κινδυνεύουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεων. 

Επίσης ενημερώνουμε όλους τους Κληρικούς της Πατρίδος μας ότι δεν εξέλειπε ο κίνδυνος από τους απατεώνες που απομυζούν χρήματα για να παρέχουν δήθεν τα εφάπαξ των δικαιούχων. 

Αθήνα 14-5-2012 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Ι.Σ.Κ.Ε 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΛΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: