Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 12 χρόνια (2008-2020) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

BIBΛΙΟ -ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ"

Ένα ξεχωριστό δώρο για τα παιδιά και μια σημαντική κίνηση ανθρωπιάς κάνουν όσοι επιλέγουν να αγοράσουν το βιβλίο «Τα παιδιά διαβάζουν και ακούνε τη Βίβλο». Με την αγορά του βιβλίου αυτού, που κοστίζει 26 ευρώ, ένα μέρος των εσόδων πηγαίνει για τους σκοπούς του δραστήριου ιδρύματος της «Κιβωτού του Κόσμου».

Όπως δήλωσε ο Γεράσιμος Σαμαρτζής από το βιβλιοπωλείο «Η Άλλη όψη», τα μηνύματα που θα περάσουν οι γονείς με την κίνηση αυτή στα παιδιά τους είναι πολλά, αφού πέρα από την δυνατότητα εύκολης ανάγνωσης της Βίβλου μέσα από εικόνες, τα παιδιά εξοικειώνονται και με την ιδέα της φιλανθρωπίας και της προσφοράς. Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν να κάνουν ένα ιδιαίτερο και χρήσιμο δώρο μπορούν να το προμηθευτούν από το βιβλιοπωλείο «Η άλλη Όψη» στην οδό Μητροπολίτου Παύλου.

Στη συσκευασία περιέχονται: 1 έγχρωμο βιβλίο της Παιδικής Βίβλου, 3 CD και 1 DVD με το έργο της Κιβωτού του Κόσμου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ηχογράφηση έχει γίνει από τα ίδια τα παιδιά της «Κιβωτού».

Πηγή: ΠΑΤΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: