Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 12 χρόνια (2008-2020) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Τέλος στις φημολογίες που υπάρχουν σχετικά με την κατάσταση υγείας του Μητροπολίτη έδωσε σήμερα με μια λακωνική ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Χίου. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου ο Σεβασμιότατος παρουσίασε εμπύρετη κατάσταση και εισήχθη την Πέμπτη σε νοσοκομείο των Αθηνών, χωρίς να διευκρινίζεται σε ποιο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που του έγιναν χθες είναι καλά,o πυρετός έχει υποχωρήσει ενώ και σήμερα ο Μητροπολίτης Χίου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της ασθένειας του με τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως να εμφανίζονται καθησυχαστικοί ως προς την κατάσταση της υγείας του, λέγοντας ότι το πρόβλημα προήλθε από την έλλειψη υγρών. 

Μάλιστα στην ανακοίνωση των γραφείων αναφέρεται ότι όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο κ.κ. Διονύσιος βρίσκονταν στο διαμέρισμα του στην Αθήνα και όχι σε κάποιο νοσοκομείο, όπως είχε διαρρεύσει, και από εκεί έδινε τηλεφωνικά τις δέουσες κατευθύνσεις για τη ρύθμιση των διοικητικών και άλλων θεμάτων. «Ο Σεβασμιότατος εκφράζει τις ευχαριστίες προς όλους όσοι ενδιαφέρονται για την υγεία του, απευθύνει προς όλους την ευλογία του και την πατρική του αγάπη και ευχαριστίες και εύχεται σύντομα να είναι κοντά μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Σεβασμιότατος επρόκειτο να ταξιδέψει στη Χίο την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουλίου προκειμένου να παραστεί στην ιερά πανήγυρη της Χιοπολίτιδας Αγ. Μαρκέλλας, ταξίδι που είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί δεδομένης της νοσηλείας του.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: