Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Λαμπρός ο εορτασμός των Θεοφανείων (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από 10 τολμηροί αψήφησαν χθες το κρύο και τον αέρα και βούτηξαν στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Χίου κατά την τελετή του καθαγιασμού των υδάτων από τον Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο.

Δεν ήταν λίγοι όμως και όσοι παρακολούθησαν την τελετή από τη στεριά, αφού η λεωφόρος Αιγαίου κατακλύστηκε από εκατοντάδες πιστών με της αρχές του τόπου να δίνουν σύσσωμες το παρόν.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του πλοίου «ΡΩ» του Λιμενικού Σώματος που απέδωσε τιμές κατά την τελετή καθαγιασμού ενώ για μία ακόμη φορά στον εορτασμό εκτός από τα υπόλοιπα σκάφη του Λ.Σ. συμμετείχαν και δεκάδες ιδιωτικά ιστιοφόρα και ταχύπλοα.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: