Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 14 χρόνια (2008-2022) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών καλεί τα μέλη του Συνδέσμου σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 το πρωί στην ενοριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Βροντάδου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

3) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

5) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 7αμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο, μετά από παρέλευση 2 ωρών και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. υποβάλλονται στο Δ.Σ. μέχρι και την Πέμπτη 15/12/2022 και ώρα 12:00 μ. (Τρίτη και Πέμπτη 10 π.μ. – 12 μ. στο γραφείο του Συνδέσμου στην Καλλιμασιά, ή με φαξ στο 2271051324 ή στο email του Συνδέσμου synklch@gmail.com )

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

π. Γεώργιος Κωνσταντίνου                π. Γεώργιος Χανδρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: