Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Δεν μίλησε για κακοδιαχείριση

Γράφει σήμερα η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ (Πέμπτη 17/3/2011, σελ. 4):

Ήτανε στραβό το κλίμα, βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας από δημοσιογραφική ποιητική αδεία. Διότι ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κατά την προχθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε έκανε μεν λόγο για έλλειμμα δημοκρατίας, δεν υπαινίχθηκε όμως καν στοιχεία κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας, όπως το ρεπορτάζ μας του απέδωσε.
Έτσι σε χθεσινό σημείωμα εκ μέρους του Συνδέσμου διευκρινίζεται:  
«Το απόσπασμα στο ρεπορτάζ σας «Ο π. Γεώργιος Κωνσταντίνου αυτή τη φορά έβαλε ευθέως κατά του γενικού αρχιερατικού επόπτη της Μητρόπολης αλλά και των ιερέων που στελεχώνουν τα γραφεία, κατηγορώντας τους για κακοδιαχείριση, αδιαφάνεια και έλλειψη δημοκρατίας» αποτελεί αυθαίρετη προσθήκη στα λεχθέντα από τον π. Γεώργιο. 
Το έλλειμμα δημοκρατίας αποτελεί κατακριτέα νοοτροπία και όχι λεκτική επίθεση εναντίον οποιουδήποτε και συνίσταται ανάμεσα στα άλλα στη μη αναγνώριση του Συνδέσμου από την Μητρόπολη, στην πεισματική άρνηση του διαλόγου και στις αφόρητες πιέσεις που δέχτηκαν νυν και πρώην μέλη του Συνδέσμου. Ουδέποτε όμως υπήρξε κατηγορία προσωπική προς τα ανωτέρω πρόσωπα για κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια. 
Κλείνοντας θα θέλαμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε τα συνεργεία της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και τους δημοσιογράφους των ανωτέρω συγκροτημάτων, αλλά και της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και του site www.kounoupi.gr για την παρουσία τους στη συνέντευξη Τύπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: