Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πάρτι με ναρκωτικά σε...εξωκλήσι στη Φθιώτιδα

Γράφει το LamiaReport(31/10/2010):

Σε νυχτερινή επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν 12 άτομα, 11 άνδρες και 1 γυναίκα, ηλικίας από 20 έως 30 ετών. 
Οι 3 είναι Λαμιώτες και υπόλοιποι 9 από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Ήπειρο.

Ο Αη Γιάννης είναι ένα γραφικό εξωκλήσι σκαρφαλωμένο στην Οίτη σε υψόμετρο περίπου 800 μέτρων. Βρίσκεται σχετικά κοντά στη Λαμία και πάνω από το χωριό Μεξιάτες.
Το ξέρουν οι κάτοικοι της περιοχής και ελάχιστοι ξένοι, αφού η πρόσβασή του είναι δύσκολη. Ο δρόμος στενός και κακοτράχαλος. 

Οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας είχαν την πληροφορία ότι περίεργα και ύποπτα άτομα είχαν δώσει ραντεβού χθες βράδυ στο εξωκλήσι του Αη Γιάννη.
Στην επιχείρηση που οργανώθηκε πήραν μέρος πάνω από 12 αστυνομικοί, οι οποίοι με τζιπ προσέγγισαν το δύσβατο σημείο.

Στο χώρο ακριβώς δίπλα στο εκκλησάκι υπάρχει μικρό δωμάτιο με τζάκι, από όπου και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του LamiaReport και είναι ακριβώς έτσι όπως το άφησαν μετά τη σύλληψή τους. Στρώματα και κουβέρτες ανακατεμένα, μπουκάλια με διάφορα ποτά και αποφάγια.

Στην έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν 14,9 γραμμάρια χασίς, εικάζεται όμως ότι υπήρχαν κι άλλα ναρκωτικά, τα οποία είτε έριξαν στο αναμμένο τζάκι ή τα εξαφάνισαν, αφού είχαν όλο το χρόνο στη διάθεσή τους, επειδή οποιοσδήποτε και να πλησιάσει στο σημείο με αυτοκίνητο γίνεται αντιληπτός αρκετή ώρα πριν.

Οι κάτοικοι της περιοχής είδαν χθες τους αστυνομικούς να ελέγχουν αυτοκίνητα στο δρόμο, που οδηγούσε προς το ξωκλήσι, αλλά δεν γνώριζαν το λόγο.
Ωστόσο κάποιοι από τους κατοίκους, είπαν στο LamiaReport, ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που τέτοια άτομα συγκεντρώνονται εκεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: