Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 10 χρόνια (2008-2018) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Συμπρεσβύτεροι, προσοχή! Άλλος ένας ιερέας θύμα απάτης.


Προς ΤΠΟΕΚΕ Σας γνωρίζω ευλαβώς τα κάτωθι: Σήμερα 12/10/2010 και ώρα 9:30 πμ με πήρε τηλέφωνο κάποιος ο οποίος μου είπε λεγόταν Πατήρ Βασίλειος από το ΤΠΟΕΚΕ και μου ανέφερε λεπτομερώς πληροφορίες όπως : πότε πήρα το ΕΦΑΠΑΞ, πόσα χρήματα πήρα, την τράπεζα που τα πήρα, ονόματα υπαλλήλων της Ιεράς Μητροπόλεως ……… και μου είπε ότι έχω να λαμβάνω υπόλοιπο από το ΕΦΑΠΑΞ 8300 € το οποίο εάν στείλω τις κρατήσεις που είναι 2100€ θα τα λάβω μέχρι 19/10/2010 μέσω Εθνικής Τράπεζας. Μου έδωσε αριθμό κατάθεσης 187/627813-28 με όνομα δικαιούχου Λαζαροπούλου Ελένη, Χρήστος. Τα χρήματα τα κατέθεσα στις 9:59 πμ ,στην Εθνική Τράπεζα Υποκατάστημα……… στον ανωτέρω λογαριασμό. Μετά όμως που επέστρεψα στο σπίτι μου είπε η πρεσβυτέρα μου ότι πήραν δύο φορές τηλέφωνο για να μάθουν εάν τα κατέθεσα και τότε κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνες. Αμέσως τηλεφώνησα στην Εθνική Τράπεζα (Υποκατάστημα ………..) για να μπλοκάρουν τον λογαριασμό αλλά δεν πρόλαβαν. Σας αποστέλλω και το παραστατικό καταθέσεως. Παρακαλώ διά τα καθ’ ημάς Με σεβασμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι το παραπάνω συμβάν που περιγράφεται στο ιστολόγιο efimeriosgr.blogspot.com συνέβη παρόλο που με έκτακτη ανακοίνωσή του ο Ι.Σ.Κ.Ε. στις 30.09.2010 είχε αναφερθεί σε κρούσματα απάτης από ανθρώπους οι οποίοι ζητούν χρήματα, δικαιούχων ιερέων, για καταβολή υπολοίπου εφάπαξ βοηθήματος, ή για αναγνώριση προϋπηρεσίας. Και μετά την σχετική ανακοίνωση του Τ.Π.Δ.Υ. στις αρχές Οκτωβρίου που αναφέρεται στο ίδιο θέμα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: