Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μαθητές υποδείγματα

Οι μαθήτριες της Γ` τάξης του Γ` Ενιαίου Λυκείου Χίου, αποδεικνύοντας την κοινωνική τους ευαισθησία, παρέδωσαν στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, κ. Μάρκο500 ευρώ που συγκέντρωσαν από πάρτι που διοργάνωσαν και και αποφάσισαν να τα διαθέσουν «με όλη τους την καρδιά», όπως τόνισαν, για την ενίσχυση των συσσιτίων (Γευμάτων Αγάπης) που διοργανώνει η Μητρόπολη.
Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τα παιδιά συγκινημένος, τους πρόσφερε μια εικόνα για το σχολείο, ευχήθηκε να έχουν καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις και υποσχέθηκε ότι θα ανταποδώσει σύντομα την επίσκεψη στο σχολείο τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό προοριζόταν για την κάλυψη μέρους των εξόδων τους για την μαθητική εκδρομή του Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: