Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 10 χρόνια (2008-2018) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Κηδεύτηκε σήμερα η αδελφή του Μητροπολίτη Χίου κ.κ. Διονύσιου


Κηδεύτηκε σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, η Ευαγγελία, χήρα Παναγιώτη Μίληφη, αδελφή του Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Διονύσιου.
Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στον ιερό ναό του Αγ. Κωνσταντίνου του νεκροταφείου Ζωγράφου, όπου έγινε και η ταφή.
Ιερούργησαν οι Μητροπολίτες,...Σύρου Δωρόθεος και Χαλκίδας Χρυσόστομος, οι οποίοι μετέφεραν στον κ.κ. Διονύσιο, τα συλληπητήρια του Αρχιερπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερόνυμου και της Ιεράς Συνόδου, που όπως είπαν είχε σήμερα το πρωί συνεδρίαση. Μαζί τους στη νεκρώσιμη ακουλουθία ήταν έξι Αρχιμανδρίτες και ένας ιερέας.
Ομιλία έκανε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος, ο οποίος αναφέρθηκε στο σύνδεσμο που υπήρχε μεταξύ της θανούσης και τον αδελφό της Μητροπολίτη Χίου, τον οποίο συνόδευαν οι ιερείς της Μητροπόλεως του μυροβόλου νησιού μας.
Μεταξύ των παρευρισκομένων στο Ναό ήταν ο βουλευτής Χίου Κωστής Μουσουρούλης, ο καπέταν Παναγιώτης Τσάκος και ο αρχιπλοίαρχος της εταιρείας του Γεώργιος Σαζακλής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρης Κοκκινάκης, ο Χιώτης δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού NEMECIS Γιώργος Μπαχάς, ο γιατρός Αναστάσιος Τριπολίτης, μέλος του ΔΣ του Δρομοκαϊτείου, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Γιώργος Κοντογιάννης, οι πρόεδροι των Χιακών Συλλόγων μελών της ΟΧΣΑ, Δαφνουσίων Ευάγγελος Μέλης (και ταμίας της ΟΧΣΑ), Πυργούσων Μαρία Μπρη Παπαμακάριου, Χίων Ελευσίνας Κώστας Μαλαχιάς, ο συγγραφέας Δημήτρης Λαϊνάς, και πολλοί άλλοι Χιώτες.
Ανάμεσα στα στέφανα, ήταν και της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: