Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Δελτίο τύπου Συνδέσμου 1/6/2009

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΧΙΟΥ, ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ
822 00 ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ

Χίος 1 Ιουνίου 2009
Αρ. Πρωτ.: 30

Προς: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Χίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών Χίου στο νέο γραφείο του στη Χίο.
Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε:
1) Το γραφείο του Συνδέσμου, που βρίσκεται στην οδό Μικκιαδών 10 (συμβολή οδών Μικκιαδών, Δριμάκου και Αγελάστου), θα είναι ανοιχτό για το χιώτικο κλήρο και λαό κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10 π.μ. με 12 μ. από την Πέμπτη 11/6/2009.
2) Να πραγματοποιήσει ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στην Παναγία την Αγιογαλούσαινα, με την τέλεση Θ. Λειτουργίας στο Σπήλαιο της Παναγίας και ξενάγηση στο ανακαινισμένο Σπήλαιο του Αγίου Γάλακτος την 15η Ιουνίου 2009.
3) Να συμμετάσχει στη Λαϊκή Συνέλευση στα Νένητα για το θέμα της Παναγίας της Αγριδιώτισσας.
Την Κυριακή 31/5/2009 αντιπροσωπεία του Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο και τέσσερα ακόμη μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέβη στα Νένητα και συμμετείχε στη Λαϊκή Συνέλευση με θέμα την απαγόρευση τέλεσης Βαπτίσεων και Γάμων στον εν λόγω Ναό, ύστερα από πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Γριδίων «Παναγία η Αγριδιώτισσα».

Μετά τιμής
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: