Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 10 χρόνια (2008-2018) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Χιώτικα Πνευματικά Διανθίσματα

Διανθίσματα γραφής δια χειρός Παπαδόπουλου

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Ανήσυχος και εσαεί παρών, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γ. Παπαδόπουλος επεκτείνει τη δημόσια παρουσία του και πέρα από τις κατά καιρούς παρεμβάσεις του, στον έντυπο κυρίως τοπικό Τύπο και προσπαθεί μια τακτική, περιοδική επαφή με τον κόσμο, κυκλοφορώντας την τριμηνιαία έκδοση «Χιώτικα Πνευματικά Διανθίσματα».

Απλή και λιτή έκδοση, κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της με όλη την αρθρογραφία του Γιώργου της τελευταίας περιόδου, αλλά και τοποθετήσεις του σε τρέχοντα θέματα, παρουσιάσεις βιβλίων, ενώ σύμφωνα με το εισαγωγικό σημείωμα θα μπορούν να φιλοξενηθούν θέσεις, απόψεις ή προβληματισμοί οποιουδήποτε σκεπτόμενου πολίτη. 
Ο Γ. Παπαδόπουλος, απαλλαγμένος πλέον από αυτοδιοικητικά καθήκοντα, αφού, ως δημοτικός υπάλληλος αδυνατεί να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία σε 1ου βαθμού ΟΤΑ τουλάχιστον, έχει ενδεχομένως τη χρονική ευχέρεια του εκδοτικού αυτού εγχειρήματος, διαβεβαιώνει πάντως ότι η προσπάθεια είναι αποκλειστικά προσωπική, διανέμεται δωρεάν και δεν αποσκοπεί ούτε καν στην κάλυψη της δαπάνης έκδοσης και κυκλοφορίας.
Τα «Χιώτικα Πνευματικά Διανθίσματα» βαρύνουν αποκλειστικά τον προσωπικό και οικογενειακό προϋπολογισμό του εκδότη τους, διανέμονται αυστηρά δωρεάν, δεν υπάρχει συνδρομή και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει διαφήμιση.
Ο Γ. Παπαδόπουλος είναι ένας ενεργός πολίτης που εκτίθεται χρόνια, αρκετοί συμφωνούν μαζί του, κάποιοι άλλοι βεβαίως διαφωνούν, όμως του αναγνωρίζεται πάντα η με παρρησία δημόσια διατύπωση της γνώμης του.
Δεν απομένει δε εμάς παρά να του ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία σε αυτή τη νέα του πρωτοβουλία. 

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ (4/4/2011, σελ. 2)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: