Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Συμμαχία για τη σίτιση αστέγων και απόρων Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» και Δήμου Αθηναίων

Στήριξη στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων προσφέρει η φιλανθρωπική εταιρεία "Αποστολή" της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η Ι.Α.Α. σε μία κρίσιμη καμπή για τη συνέχιση του θεσμού της σίτισης από το Κ.Υ.Α.Δ.Α., με το οποίο έχει άλλωστε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, αποφάσισε να στηρίξει το έργο του Κέντρου ώστε να μην αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία οι άνθρωποι που στηρίζονται από αυτό.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνων και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κ. Γιαννοπούλου ανταποκρίθηκαν στο έκτακτο κάλεσμα του Κ.Υ.Α.Δ.Α. και συμπαραστέκονται έμπρακτα, ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο πρόγραμμα διάθεσης φαγητού σε απόρους της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, με εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και Προέδρου της ΜΚΟ "Αποστολή", θα διατίθενται καθημερινά, τουλάχιστον μέχρι την 31η Αυγούστου, 400 μερίδες φαγητού για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που σιτίζονταν από το Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Επιπλέον 400 μερίδες θα παρέχονται από τις Κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα.

Η συνεργασία θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να ομαλοποιηθεί αδιάκοπα η παροχή σίτισης από μέρους του Κ.Υ.Α.Δ.Α. ενώ επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τις άριστες σχέσεις της Ι. Αρχιεπισκοπής, της «Αποστολής» και του Δήμου Αθηναίων.

Πηγή: www.iaath.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: