Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 10 χρόνια (2008-2018) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008

Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Κληρικών Χίου

Στην ενοριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Βροντάδου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Κληρικών Χίου, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 4 μ.μ.
Αφού έγινε προσευχή, τα μέλη άκουσαν την εισήγηση του προέδρου, που αφορούσε στα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου από της εκλογής και συγκροτήσεώς του σε σώμα μέχρι σήμερα.
Ο π. Γεώργιος μίλησε για τις αποφάσεις και την εν γένει δραστηριότητα του Δ. Σ. και παρουσίασε τη σχετική αλληλογραφία, τα δημοσιεύματα του χιακού τύπου και τις αναρτήσεις σχετικών άρθρων στο ιστολόγιο του Συνδέσμου στο διαδίκτυο.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις θέσεις - αιτήματα του Συνδέσμου, οι οποίες γνωστοποιήθηκαν πρώτα στον Μητροπολίτη μας και κατόπιν στο διαδίκτυο, στους βουλευτές και στο νομάρχη της Χίου και δια των μέσων μαζικής ενημέρωσης στη χιακή κοινωνία.
Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε όλες τις αποφάσεις και ενέργειες του Δ. Σ., το οποίο εξουσιοδότησε να συνεχίσει τον αγώνα για τις θέσεις - αιτήματα του Συνδέσμου.
Η Γενική Συνέλευση επίσης, μεταξύ άλλων, ομόφωνα αποφάσισε τη συνέχιση της ενημέρωσης του πληρώματος της χιακής εκκλησίας με την παραχώρηση συνέντευξης τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά τις εορτές του Ιερού Δωδεκαημέρου και την αποστολή των αποφάσεών της δια του προέδρου του Συνδέσμου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας.
Η Γενική Συνέλευση έληξε με ανταλλαγή ευχών για τις επερχόμενες εορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: