Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 10 χρόνια (2008-2018) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΣΠΑΝΙΑΣ
 
Άλλους δυο συναρπαστικούς αγώνες από τέσσερις, εκ των καλύτερων ομάδων του κόσμου, είδαν το βράδυ της Τρίτης στο Ιωνικό κολυμβητήριο οι λιγοστοί τυχεροί φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί. Μεταξύ αυτών ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ.Μάρκος που παρακολούθησε τον δεύτερο αγώνα της Εθνικής, με την ομάδα μας να χάνει από την Ισπανία με 10-9. Νωρίτερα η Σερβία είχε νικήσει το Μαυροβούνιο με σκορ 7- 6 σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να είναι ο τελικός της ερχόμενης Ολυμπιάδας το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Τον Σεβασμιότατο υποδέχθηκε στο κολυμβητήριο ο πρόεδρος του Οργανισμού του Δήμου Χίου Μ. Γιαννάρας με τον οποίο είχε στη συνέχεια συνάντηση μισής ώρας στο γραφείο του παρουσία των 7 ιερέων που τον συνόδευαν. Ο Σεβασμιότατος ενημερώθηκε για τις υποδομές και την αθλητική κίνηση των σωματείων στο Ιωνικό, στο οποίο δραστηριοποιούνται πάνω από 1000 άτομα.

Το «Σαμαρτζις cup» ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τους αγώνες Ελλάδα – Σερβία και Ισπανία –Μαυροβούνιο.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΔΑ TV (11.01.2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια: