Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Η μια τηλεοπτική εκπομπή, μετά την άλλη κάνει αφιερώματα στη Χίο

Γράφει ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ:


Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στο νησί μας, αφού η μία τηλεοπτική εκπομπή, διαδέχεται την άλλη, προκειμένου να προβάλλουν τις ομορφιές της Χίου, τις "μυρωδιές" της μαστίχας και του Κάμπου.

Συγκεκριμένα, στη Χίο, βρίσκεται από σήμερα και για τρεις μέρες, συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΚΑΪ" και συγκεκριμένα της εκπομπής "Γυρίσματα". Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ίδια εκπομπή είχε κάνει "γυρίσματα" στη Χίο και στα Ψαρά... το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, μετά από σχετική πρόσκληση του Νομάρχη Χίου Πολύδωρου Λαμπρινούδη.

Παράλληλα αύριο φθάνει στην Χίο πενταμελές κλιμάκιο Ρώσων Δημοσιογράφων μετά από συνεργασία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ Βορείου Αιγαίου, της Νομαρχίας και της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Χίου.

Το πρόγραμμά τους επιμελείται η πρόεδρος της Επιτροπής κ. Λίτσα Λύκου σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχίας Χίου. Χορηγοί του προγράμματος είναι η Ένωση Ξενοδόχων Χίου και το ξενοδοχείο ERYTHA.

Επίσης, τετραμελές συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού "Αρχιπέλαγος" με έδρα τη Μυτιλήνη, θα πραγματοποιήσει ρεπορτάζ για τη Χίο το Σαββατοκύριακο. Οι παραπάνω είναι φιλοξενούμενοι της Νομαρχίας και του ξενοδοχείου "ΚΥΒΕΛΗ".

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, στη Χίο, ήταν η εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα" της ΕΡΤ. Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση.

Πάντως, το γεγονός ότι η μια εκπομπή, μετά την άλλη, ενδιαφέρονται να κάνουν αφιερώματα, στη Χίο, δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται από τις δημόσιες σχέσεις της Νομαρχίας, ένα γραφείο στο οποίο προΐσταται η δραστήρια Βάσω Κριτάκη και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής της οποίας πρόεδρος είναι η νομαρχιακή σύμβουλος Λίτσα Λύκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: