Ιστολόγιο "Σύνδεσμος Κληρικών Χίου" 15 χρόνια (2008-2023) συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://syndesmosklchi.blogspot.gr/
Ἀπολυτίκιον Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου Ἦχος πλ. δ'. Ἡ τοῦ στόματός σου καθάπερ πυρσός ἐκλάμψασα χάρις, τὴν οἰκουμένην ἐφώτισεν, ἀφιλαργυρίας τῷ κόσμῳ θησαυροὺς ἐναπέθετο, τὸ ὕψος ἡμῖν τῆς ταπεινοφροσύνης ὑπέδειξεν. Ἀλλὰ σοῖς λόγοις παιδεύων, Πάτερ, Ἰωάννη Χρυσόστομε, πρέσβευε τῷ Λόγῳ Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν. Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, έτος ιδρύσεως 2007

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση Δ. Σ. Συνδέσμου Κληρικών Χίου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του νεοκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κληρικών Χίου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο.

Το νέο 7αμελές Διοικητικού Συμβουλίου, που προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου 2019, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο ανήμερα της εορτής της ανακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προστάτου Αγίου του Συνδέσμου, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.

Η συνάντηση, η οποία διήρκεσε πλέον της μίας ώρας, έγινε στο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα που αφορούν τον εφημεριακό κλήρο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: